Ini adalah contoh global notifikasi player pada semua player, anda bisa mensetting nya di Customizer ->Movie -> Movie Content -> Player Notification.

Submission

No votes

Sasampunipun kalih prajurit maringi pandherekipun sasampunipun pamrentah ISIS, wonten perjuangan kangge pikantuk gesang nalika salajengipun perang nglawan dunya seni bela diri campuran ingkang sampun dipuntilaraken taun-taun kepungkur.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *